Admin Admin
Mesaj Sayısı : 1485 Kayıt tarihi : 16/08/08 Yaş : 46 Nerden : Köln-Almanya
| Konu: Muhterem Annem'e C.tesi Ekim 11, 2008 6:13 pm | |
| Muhterem Annem'e
Merhamet sende saklı sevgi layık şanına Huzuru buluyorum yaklaşınca yanına Can koyarsın insanın damarında kanına Samimi duygularla olur arkadaş anne
Senin yerini tutmaz dünyada hiçbir varlık Sana duyduğum hürmet yüreğimde nazarlık Seni üzen insanı kabul etmez mezarlık Senin rızanı alan oluyor bir hoş anne
“Ana gibi yar olmaz”demiş büyüklerimiz Seni mutlu etmektir bütün emeklerimiz Hakkını ödemezsek cehennemdir yerimiz Çırpınıp ağlamamız elbetteki boş anne
Ana her yaşta ana o baştaki tacımız El vurup okşadıkça hemen geçer acımız Ekmeğimiz.havamız,suyumuz,ilacımız İyi ve kötü günde en güzel sırdaş anne
Kalplerimiz buluşur günün her saatında Ben cennete talibim ayağının altında Mahcup olmak istemem ALLAH’ımın katında Rızayı kazanmaktır verdiğim uğraş anne
Kokuların geliyor cennet bahçelerinden Doya doya öpeyim o güzel ellerinden Dua et kurtulayım beterin beterinden Yoksa perişan eder “ilahi ateş”anne
Anlatamadım seni kelimeler yetmiyor Seni ihmal edince sıkıntılar bitmiyor Bir türlü musibetler başımızdan gitmiyor Bana duanla güç ver imdada yetiş anne
Can anne,canan anne,yol anne,yoldaş anne Göz anne,sevgi anne,yürek anne,baş anne Nur anne,sevda anne,hayat anne,aş anne Dilerim ALLAH’tan ol meleklere eş anne. | |
|