Mesaj Sayısı : 1485 Kayıt tarihi : 16/08/08 Yaş : 46 Nerden : Köln-Almanya
Konu: Ümİtsİz AŞk Çarş. Tem. 08, 2009 11:28 pm
Ümİtsİz AŞk
Tomurcuk gülüm var deremediğim Sevipte benimsin diyemediğim Görmeyince yer yurt dar gelir bana Gece gündüz sensin benim dileğim Bir gün akıpta gelirsen bana Ümidim yok ama hani olur ya Sarılıp boynuna öper koklarım Kalbim duruverir dudaklarında Hem çok yakınımda hem çok uzaktasın Sözle bana kalbim nasıl yanmasın Seni sarıp koklayamam ki Sen başkasının yari, bana haramsın Pek çok sevdi seni şu deli gönlüm Heba olup geçti şu benim ömrüm Ümitsiz bir aşktır bilirim amma Söz geçmiyor gönlüme inan ki gülüm Seni görmeyince yer yurt dar gelir Görünce dizimin bağı çözülür İçimde heyecan kalbimde acı Bu sevgi denen ne müşkül şeydir Elime değmeden bir kere eli Nasıl girdi kalbime anlamadım ki Kapıldım sevdanın yellerine ben Seviyorum seni deliler gibi Unut onu gönlüm bırak bu aşkı Sevda güzel ama sevmekse acı Kalbim kırılır,göz yaşım akar Sana gelemez ki bağlıdır başı At sevda yelini bırakta gitsin Bir rüya görmüştüm uyandım dersin Sevmek senin de hakkındır ama Bırakta onu karısı sevsin Elin yarinden yar olur sanma Sakın bu rüyaya aldanıp kanma Kapat kalbinin kapısını aşka sevdaya Sonunda acı çeken sen olma gönlüm.