Admin Admin
Mesaj Sayısı : 1485 Kayıt tarihi : 16/08/08 Yaş : 46 Nerden : Köln-Almanya
| Konu: Çalıntı Hayatlar Ptsi Eyl. 15, 2008 1:53 pm | |
| Çalıntı Hayatlar
-------------------------------------------------------------------------------- Ne gülsündür nede bir kir çiçegi... Ne oldugunu arar durursun.. Herkesin hayatindan bir parça alirsin hayatina...
Bir yasam kurmak istersin kendince... kendi istedigince...Özgürce... Sorgusuzca... Hesapsizca... Kaçak... Kaçamak... Yalan Bir dünya... Bir gün yerledesindir, bir gün göklerde... Sorgular durursun kendini.. Hep bir iç hesaplasma yer beynini.. Kimim Ben.. Neyim... Nerdeyim... Ne yapiyorum... Mutlumuyum... Hepsinin cevabi olumsuzlukla sonuçlanir... Sen sen degilsindir. Özendigin, olmasini düsledigin hayatlarin toplamisindir sadece... Oysa için yer bitirir seni... kemirir tüm hücrelerini.. ne sevdigini bilirsin.. ne sevildiginin degerini...
Hayat bir oyundur senin için ve sen o hayatin en güzel Çalinti Hayatlar Oyuncusu...
iki renk vardir benim dünyamda... Siyah ve Beyaz... Diger renklerse Siyah ve Beyazin yansimasidir... Hersey nettir... Hersey göründügü gibi... Oysa Onlar öylemi... Renkleri gri... Silik bir gölge gibi... Ne istedigini bilirler... nede elindekinin degerini... Hep bir baskasina özenir ondan bir parça eklerler hayatlarina... Kimi zaman bir cümle... kimi zaman bir nesne.. kimi zaman bir olay... Hep bi baskasi... hep bir baskasi gibi...
(Hayat ne garip... Nice insanlar tanidim ya vardilar, yada yoktular... Yinede bir hayatlari vardi kendilerince... En kötüsü ise bu hayatin içinde en zorunu seçtiler.. Çalinti Hayatlarda Basrole girdiler... )
Oysa Tek Bir Gün Kendileri Gibi Olmayi Deneyebilseler.. Dürüstçe ve Mertçe.. Herseyden ve Herkesden Önce Kendilerine...
Kalirmi Sizce Sorgular... Sorgulamalar... Hesaplasmalar...
Hadi ne duruyorsun? Bu gün dene... Yapabilir misin?... | |
|